Haber Galerisi

GMKA’ya 231 Proje Başvurusu

16 Mart 2015

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın son mali destek programına Balıkesir ve Çanakkale’den 231 proje başvurusu yapıldı. Başvuru süreci 20 Mart Cuma günü projelerin evraklarının teslim edilmesiyle tamamlanacak.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) 5. Mali Destek Programı başvurularının internet üzerinden yapıldığı ilk aşaması 13 Mart Cuma günü tamamlandı.

Balıkesir ve Çanakkale’deki kamu kurumları, KOBİ ve sivil toplum kuruluşlarının projelerine mali destek sağlayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın, 2015 yılı Mali Destek Programları için toplam 231 başvuru yapıldı. Başvuruların 136 tanesi Sosyal Kalkınma Mali Destek Programına, 66 tanesi İktisadi Kalkınma Mali Destek Programına ve 29 tanesi de Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programına yapıldı.

İnternet üzerinden Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden 13 Mart 2015 Cuma günü tamamlanan başvuruların ardından proje sahipleri KAYS üzerinden yaptıkları başvuruların çıktılarını ve destekleyici belgeleri 20 Mart 2015 saat 17’ye kadar Balıkesir Hizmet Binası ve Çanakkale Yatırım Destek Ofisi’ne teslim etmeleri gerekiyor.

Gelişmelerden Haberdar Olun!

Bölgeye dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..