Haber Galerisi

GMKA’nın Proje Eğitimleri Devam Ediyor

24 Kasım 2011

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, 31 Ekim’de çıktığı iki farklı destek programı için proje yazma eğitimleri devam ediyor. Eğitimler 13 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2011 yılı destek programı kapsamında çıktığı iki yeni mali destek programı için Balıkesir ve Çanakkale il ve ilçe merkezlerinde düzenleyeceği eğitim toplantıları aralıksız devam ediyor. KOBİ’lere yönelik İhracat ve Yenilikçilik Destek Programı ile kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve çeşitli kamu kurumu niteliğindeki organizasyonların yararlanabileceği Sosyal Kalkınma Mali Destek Programıyla uygun nitelikteki başvurular için proje yazmanın önemine dikkat çeken Ajans uzmanları, destek programlarının da anlatılacağı eğitim programlarının yararlanıcılar için çok önemli olduğunu vurguluyorlar.

Ajansın düzenlediği ücretsiz eğitimlere katılmak için ise Ajansın internet sitesi www.gmka.org.tr üzerinden kayıt yaptırılması yeterli oluyor.

İl ve ilçe merkezinde eğitimler 21 Kasım’da başladı, 13 Aralık’a kadar sürecek

İhracat ve Yenilikçilik Destek Programı ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı için proje yazma eğitimler ilk olarak 21 Kasım’da Ayvalık, Biga, Burhaniye ve Gömeç, Çan ve Yenice ilçe merkezlerinde başladı ve 13 Aralığa kadar devam edecek.
İki gün süren eğitim toplantılarının içeriği ise şöyle:

1.Gün: İhracat ve Yenilikçilik Mali Destek Programına İlişkin Genel Bilgilendirme, Sosyal Kalkınma Mali Destek Programına İlişkin Genel Bilgilendirme, Proje Döngüsü Yönetimi ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı.

2.Gün: Faaliyet Planlaması, Bütçe, Başvuru Formunun Doldurulması, Proje Değerlendirme Süreci, Soru-Cevap ve İzleme Uzmanları ile Tecrübe Paylaşımı.

İl ve İlçe merkezlerinde eğitim takvimi ise şu şekilde oluşturuldu:

24-25 Kasım Balıkesir Merkez, Çanakkale Merkez, Savaştepe ve Lapseki;
28-29 Kasım Edremit, Eceabat, İvrindi-Balya, Havran;
1-2 Aralık Erdek, Gökçeada, Gönen, Gelibolu;
5-6 Aralık Bandırma, Susurluk, Manyas, Marmara;
8-9 Aralık Ayvacık, Bayramiç, Ezine, Bozcaada;
12-13 Aralık Dursunbey, Sındırgı, Kepsut, Bigadiç.

Gelişmelerden Haberdar Olun!

Bölgeye dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..