Haber Galerisi

GMKA Projeler İçin Teknik Yardım Masaları Kurdu

09 Şubat 2015

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, proje eğitimlerinin ardından kurduğu teknik yardım masalarıyla proje sahiplerine yardımcı olacak. Ajanstan teknik yardım alabilmek için internet sitesinden randevu almak yeterli.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), son mali destek programı için proje hazırlama eğitimlerinin ardından, teknik yardım masalarıyla proje hazırlayan potansiyel yararlanıcılara destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan ve 21 merkezde ikişer gün yapılan proje hazırlama eğitimlerinin yanında kurulan teknik yardım masalarında Ajans uzmanları, Ajansın en son çıktığı mali destek programlarına proje hazırlayan potansiyel yararlanıcılara destek verecek.

2015 yılı mali destek programları kapsamından proje hazırlayan firma, kurum ve kuruluşların proje hazırlama konusunda akıllarındaki soruları yanıtlamak üzere Balıkesir Merkez Hizmet Binasında ve Çanakkale Yatırım Destek Ofisinde 11-20 Şubat tarihlerinde teknik yardım alabilecek. Ücretsiz sunulacak Teknik Yardım hizmeti, 45 dakikalık görüşmeler şeklinde ve www.gmka.gov.tr adresinden alınan randevu usulüyle yapılacak. Görüşmelere aynı firma, kurum ve kuruluş adına birden fazla kişi katılabilecek.

Projesi belli aşamaya gelenler başvurmalı!

Ayrılan süre içerisinde potansiyel proje sahiplerinin, başvuru formu ve diğer belgelerin hazırlanması konusunda sorularına Ajans uzmanları tarafından cevap verilecek ve varsa proje hakkında iyileştirme önerileri getirilecek. Bu nedenle Ajans yetkilileri teknik yardım masalarından proje başvurusunun taslak olarak tamamlamış ya da belirli bir aşamaya getiren proje sahiplerinin randevu almasının önemli olduğunun altını çiziyorlar.

Gelişmelerden Haberdar Olun!

Bölgeye dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..