Haber Galerisi

GMKA Proje Döngüsü Eğitimlerine Başladı

26 Kasım 2015

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, önümüzdeki dönem vereceği hibe programları öncesinde Proje Döngüsü Yönetimi eğitimlerine başladı. Amaç yayınlanacak Mali Destek Programlarında proje kalitesini yukarılara taşımak.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Balıkesir ve Çanakkale’de proje kültürünün geliştirilmesi amacıyla bir dizi Proje Döngüsü Yönetimi eğitimine başladı. Özellikle bölgemizde projecilik kültürünün geliştirilmesi, proje yazma kapasitesinin iyileştirilmesi ve gelecek dönem çıkılacak Mali Destek Programlarına hazırlık amacıyla yürütülen eğitimler Balıkesir ve Çanakkale’de 12 merkezde yapılacak.

Eğitimler hazırlanan takvimine göre 3’er günden oluşuyor. Ücretsiz olan eğitimler, bireysel olarak herkese açık. Kurumsal katılımlarda ise eğitimlere aynı kurumdan sadece 2 kişi katılabilecek.

Her eğitim toplam 50 kişinin katılımıyla sınırlandırıldı ancak talebe göre eğitimler farklı dönemlerde tekrar düzenlenecek.  Eğitime tam zamanlı olarak katılanlara eğitim sonunda katılım sertifikası verilecek.

Eğitimlere katılmak için GMKA’nın internet sitesinde yer alan kayıt sayfasının doldurulması gerekiyor.

Gelişmelerden Haberdar Olun!

Bölgeye dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..