Eğitim Toplantıları Sona Erdi

21 Ocak 2011

Güney Marmara Kalkınma Ajansı hazırladığı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programını kamuoyuna duyurmak amacıyla Çanakkale ve Balıkesir’de gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarından sonra hız kaybetmeden programa ilişkin eğitim toplantılarını da gerçekleştirdi.

GMKA uzman personelinden ve proje hazırlama konusunda deneyimli eğiticilerden oluşan dört ekip Çanakkale ve Balıkesir’in birçok ilçesinde dört koldan eğitim toplantıları gerçekleştirmek üzere dolaştı. Toplantılar için Belediyelere, Sanayi ve Ticaret Odalarına, Meslek Kuruluşlarına ve tüm Kaymakamlıklara bilgi verildi.

Eğitim toplantılarında çıkılan Mali Destek Programına ilişkin detaylı bilgi verildi ve destek alabilmek için Ajansa başvuru yapmayı planlayanların projeleri nasıl hazırlamaları gerektiği anlatıldı. Katılımcılara ihtiyaç duydukları tüm konularda yardımcı olan ekiplerimiz merak edilen tüm soruları yanıtlladı.

Geçen hafta; Çanakkale ve Balıkesir Merkez ilçeleri ile Bandırma, Edremit, Ezine, Çan, Erdek ve Burhaniye ilçelerinde düzenlenen eğitim toplantıları; bu hafta Biga, Dursunbey, Gönen, Ayvalık, Gelibolu, Bigadiç, Susurluk, İvrindi ve Gökçeada’da düzenlendi.

Gelişmelerden Haberdar Olun!

Bölgeye dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..