Haber Galerisi

Çanakkale Web Sitesi Altın Örümcek Ödüllerinde “Halkın Favorisi” Seçildi

01 Temmuz 2020

Çanakkale Valiliği koordinasyonluğunda Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından hazırlanan canakkale.com.tr bu yılki Altın Örümcek Ödülleri organizasyonunda “Turizm ve Seyahat” konusunda ödül aldı.

GMKA'nın, bölgenin tanıtımına yönelik yapmış olduğu faaliyetler kapsamında, vermiş olduğu destekle Çanakkale’nin tanıtım ve turizm potansiyelinin öne çıkarılması için Çanakkale Valiliği koordinasyonunda hazırlanan canakkale.com.tr adlı web site çalışması hayata geçirildi. Hazırlanan canakkale.com.tr web sitesi, 15’incisi düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri organizasyonunda geçtiğimiz günlerde Turizm ve Seyahat kategorisinde finale kalmayı başarmıştı. Yapılan oylama sonucunda Turizm ve Seyahat kategorisinde canakkale.com.tr web sitesi “Halkın Favorisi” ödülünü alarak güzel bir başarıya imza attı.

Altın Örümcek Ödülleri 2002 yılından beri; web, dijital pazarlama, mobil teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyon olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Gelişmelerden Haberdar Olun!

Bölgeye dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..