İhracatta Helal Ürün Sertifikası Bilgilendirme Toplantısı

14 Mayıs 2012

17 MAYIS 2012 PERŞEMBE

15:00 – 17:00

İlki 14 Şubat 2012 tarihinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen İhracat için Helal Sertifikası Bilgilendirme Toplantısı’nın ikincisi, bölgeden gelen yoğun istek üzerine, Bandırma Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Müslüman tüketicilerin ağırlıklı olarak yaşadığı pazarlara girmek isteyen ihracatçılar için helal sertifikası yeni pazarlar anlamına geliyor. Tüketicilerin bilinçlenmesiyle helal sertifikası sahibi olmanın öneminin daha da artması önümüzdeki yıllarda kaçınılmaz olarak görünüyor.

Dünyadaki 2 trilyon dolarlık helal ürün pazarında Türkiye’nin öncü olması gereği ile yapılacak bilgilendirme toplantısına bölgemizdeki gıda sektörü temsilcileri davetlidir.

Program:

 15.00 - 15.15   Açılış Konuşmaları 
 15.15 - 16.30 

 Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Mustafa ÇIKRIKÇIOĞLU

 

 Hamidiye Kaynak Suları A. Ş. Kalite Sistemleri Sorumlusu Kader BEKTAŞ

 

 Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Derneği (GİMDES) Genel Başkanı Sn. Hüseyin Kami BÜYÜKÖZER 

 

 Erpiliç Genel Müdür Yardımcısı Sn. Süleyman ÖZTÜRK 

 

 YÖRSAN A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ayhan ÖDEKBAŞ

 16.30 - 17.00   Soru - Cevap 

Gelişmelerden Haberdar Olun!

Bölgeye dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..