Personel Alımı Mülakat Listesi
26 Ocak 2026
Araç Kiralama Hizmeti Alımı İhale İlanı
19 Ocak 2026
Personel Alımı Mülakat Listesi
12 Ocak 2026
Yeşil Gelecek Programı Sözleşme İmza Süreci Hakkında Duyuru
02 Ocak 2026
Dijital Dünyada Kadın Girişimciler E-Ticaret & E-İhracat ve Vergi Eğitimi (Edremit)
22 Aralık 2025
Güney Marmara Kalkınma Ajansı, 15-19 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi için Balıkesir ve Çanakkale’deki sektör temsilcilerini kongreye katılmaya çağırıyor.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Tarım Federasyonu tarafından Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)’nin desteği ile düzenlenen “Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi” konulu uluslararası toplantı için bölgedeki sektör temsilcilerine bir çağrı yaptı.
Kongrenin özellikle gıda ve tarım dünyası için iş fırsatlarıyla dolu olduğunu vurgulayan GMKA yetkilileri, kongrenin amacının ülkemizde ve dünyanın çeşitli coğrafyalarında tarımsal üretim, gıda üretimi, gıda güvenliği, tüketim, tarımsal girdi ve tedarik konularında çalışan uzman ve bilim insanlarını bir araya getirerek deneyim ve bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlamak olarak değerlendiriyorlar.
Antalya Belek’te düzenlenecek kongreye 65 ülkeden 3000’den fazla şirket yöneticisi, akademisyen, bürokrat, perakendeciler, imalatçı, fabrika sahibi, tüketici dernekleri, zincir restoran ve otel sahipleri, üretici birlikleri, tarımsal kooperatif üyeleri ve sektörün tüm paydaşlarının katılması bekleniyor.
Kongrede; düzenlenecek olan sempozyum, panel, çalıştay, ikili ve çoklu görüşmeler, ödül töreni, kokteyl ve yemekli toplantılar, açılış ve kapanış törenleri ve diğer platformlar sektördeki tüm aktörlerin birbirini, arada başka bir faktör olmadan; tanımasına, ağlar ve ilişkiler kurmasına yardımcı olacağının özellikle altı çiziliyor.